slo.orsitaning.ru

Pinka

pinka

Malý, oveľa menšie Stehlík, veľmi živý vták. váži Bolo 11-14 Muž zelený so žltým prsníka a čiernu čiapku, žena je sivasto hnedý s pruhmi. zobák stehlík na kužeľovitý, ako vtáky živiace sa zrnom krátka.

videa: "byt" Siskin 18. augusta, 2002, San Jose, CA

nátierka stehlík je rozdelený do dvoch častí: Európy s priľahlými časťami západnej Ázie - Minor, Blízkeho východu a západnej Sibíri a na Ďalekom východe - od Transbaikalie na severovýchodnej Číne a severnú časť Japonska.

Tento kočovný a čiastočne sťahovavý vták, ktorý sa pohybuje v zime v južnej časti tejto oblasti, a to aj mimo neho - do severnej Afriky, Iraku a južnej Číne.

hlavným habitat tento druh sú smrekové lesy s prímesou brezy, jelše alebo iných druhov, najmä hory. V neskorom lete, putujúci stáda objaví v listnatých lesov - brezy, jelše, riečne urémia. Tu sú priťahované breza semená a olhi.Vesennee pohyb piniek od juhu začne čoskoro vo februári a trvá až do apríla, zatiaľ čo na severe a až do mája. Letí málo hlučné, prenikavé kŕdľov, ľahko padne do oka. Krátko po svojom príchode do zimnej páru tvoreného štart do chovateľského obchodu.

hniezda prasiatko vždy dohovoriť na smreku, vysoko nad zemou a rafinovane ukryté v silných vetiev, takže nemôže nájsť dno. Stavať hniezdo vytvára jednu samicu, ale muž často prináša materiál.

Koncom apríla - začiatkom mája v stredných častiach oblasti sa objaví v plnej murivo, obsahujúce 3-6 bledo modrastej vajcia s malými hnedasté škvrny. Inkubujte jedinej samice v priebehu 12 - 14 dní. Vyliahnuté mláďatá zostávajú v hniezde počas 13 - 14 dní. Rodičia v tej dobe sa živia hmyzom - húsenice z malých motýľov a vošiek. Toto zviera potraviny sa zmieša vo forme zmäkčené potravín rastlinného pôvodu - čerstvé výhonky, výhonky, puky.

Young fly z hniezda na konci mája - jún. Spočiatku sú staré vtákov chovaných na podstielke, ale čoskoro ju opustiť a pokračovať do druhej spojky. V júni, opäť môže byť vypočutý v lesných živých speváckych pinky. Zosilnela prasiatko na prelome júna a júla, kedy malá rodina mladý začne túlať smrečiny. V auguste sa vznáša sa schádzajú, aby kŕdle, ktoré sa postupne zvyšovali a v čase jesenného sťahovania až niekoľko stoviek jedincov.

V Rusku, tam je let do posledných dňoch mesiaca septembra a končí v novembri. Vzdialenosť lety na zimu je závislá na krmoviny a na rôzne časy sa môžu líšiť.

jedlá pinka semená rôznych druhov drevín, ihličnaté a listnaté, semená burín a iné byliny, rovnako ako hmyz, najmä vošky. Zvláštneho významu sú semená brezy, jelše a smreku.

Chizhou - jeden z najbežnejších spoločenských vtákov. Celoročné vták sirény jeho plieskanie pieseň. Má veselú povahu. Restless vták, takže priestor pre ich obsah musí byť dostatočne veľký. Ochotne jesť štandardné obilnín zmes nenáročný na potraviny.

Delež v družabnih omrežjih:

Podobno
Čo goldfinches zima?Čo goldfinches zima?
StehlíkStehlík
Obsah v domovskom vtáka SiskinObsah v domovskom vtáka Siskin
Vták StehlíkVták Stehlík
PinkaPinka
Keď sa vrhnúť Goldfinches?Keď sa vrhnúť Goldfinches?
Priemerná Stehlík (Carduelis carduelis)Priemerná Stehlík (Carduelis carduelis)
Subtropické lesy a zhestkolestnye tvorba EurázieSubtropické lesy a zhestkolestnye tvorba Eurázie
Goldfinch kŕmenie v zajatí?Goldfinch kŕmenie v zajatí?
Stehlík potravy in vivoStehlík potravy in vivo

© 2011—2018 slo.orsitaning.ru